Gigi Marta

O prezentare la profesionişti de top

By: | Tags: | Comments: 0 | May 14th, 2015

În luna mai 2015, am prezentat o lucrare despre sistemele robotice ARMEO SPRING şi ACTIVE-K, existente în centrul pe care îl conduc la sala amfiteatru a Spitalului Clinic de Ortopedie – Traumatologie şi TBC osteoarticular „Foişor” – Bucureşti, adresându-mă corpului medical de elită: chirurgi ortopezi-traumatologi, profesionişti de rang înalt în ortopedia din România şi nu numai.

Echipamentele de ultima generaţie în reabilitare pe care le-am prezentat sunt folosite în cele mai moderne clinici de profil din Europa şi din lume. Cu ajutorul lor sunt tratate patologiile ortopedico-traumatologice, fiind utilizate, de asemenea, în protezare (braţ, antebraţ, cot, şold, genunchi, picior etc) dar şi în patologii mai grave.

Au fost prezenti Conf. univ. dr. Cristian Stoica – managerul spitalului, şef Lucrări Traian Ursu – U.M.F. „Carol Davila”, dr. Anastase – departament ATI, Prof.dr. Popescu – chirurg ortoped-traumatolog, dr. Porumbac – medic primar ATI, precum şi mulţi alţi medici interesaţi de noutăţi în domeniul reabilitării medicale.