Gigi Marta

Un curs de excepţie marca „Dr. Nicolae Robănescu”

By: | Tags: | Comments: 0 | October 7th, 2016

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2016, am organizat, la Centrul Medical de Recuperare „KINETO PROMEDICA LIFE”, Str. Teilor nr. 2, etaj 1, unde este şi sediul Filialei Argeş a Societatii Fizioterapeutilor Dr. Nicolae Robanescu un curs de excepţie susţinut de unul dintre marii profesionisti în domeniul kinetoterapiei – Prof. Principal C.F.M Ion Gruia, formator acreditat de Ministerul Sănătăţii, directorul Institutului de Fizioterapie Integrativă din România, instituţie pe care cu onor o conduce, fiind conectată şi recunoscută de o întreaga serie de instituţii medicale atât din Europa cât şi din Statele Unite.

Împreună cu echipa de la Piteşti, am reusit să creez condiţii de o înaltă ţinută conform referinţelor participanţilor la curs. Au fost prezenţi kinetoterapeuţi din instituţii medicale private cât şi de stat, atât din Bucureşti (Kineto Bebe, Medlife etc.), cât şi din ţară (Galaţi, Suceava, Târgovişte), precum şi cadre universitare – lectori, conferenţiari de la specializarea kinetoterapie din cadrul Universităţii din Piteşti.

Cursanţii au fost încântaţi de cunoştintele, atât teoretice cât şi practice, primite şi de modul de expunere practico-metodic al formatorului Prof. Ion Gruia.